Skip to main content

Wie zijn die mensen dan?

In 2016 is Dogtrail opgericht. Een kleine webshop wat vooral een “uit de hand gelopen hobby” van Marieke is. Niet alleen mistte zij producten op de Nederlandse markt die geschikt zijn voor avontuurlijke uitstapjes maar ook een webshop waar je tuigen mag passen en persoonlijk contact voorop staat. Haar ambitie met Dogtrail groeit steeds groter ook wil zij zichzelf maar ook anderen graag inspireren om meer op pad te gaan met hun trouwe viervoeter.

Mede eigenaar van Dogtrail is Mariekes hond, de geadopteerde Fleur. Een vijfjarige Labrador vol energie (super lomp) maar die thuis niks liever wil dan knuffelen en op de kop liggen. Zij vindt het super gaaf om samen met haar baasjes op pad zijn en nieuwe gebieden te verkennen. In de blog zullen we meer over onze grote en kleine avonturen gaan vertellen.

Met Dogtrail willen wij je inspireren tot het beleven van grote en kleine avonturen met je hond. Samen op vakantie gaan, samen kamperen en gave hikes maken. Wil je onderdeel uitmaken van Dogtrail, door bijvoorbeeld het schrijven van een blogpost over jouw avonturen? Laat ons jouw idee weten!